He aha ka gantry crane?

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

ʻO ka crane gantry kahi crane ma luna o ke poʻo i kākoʻo ʻia e nā wāwae kū kūʻokoʻa a neʻe ma luna o nā huila, kahi alahele, a i ʻole ʻōnaehana kaʻaahi e lawe ana i ke alahaka, kaʻa, a me ka hoist.Ke hoʻohana nei nā hale hana, nā hale kūʻai, nā pā ukana, nā alahao, a me nā pā hale i nā cranes gantry ma ke ʻano he hoʻololi o nā cranes overhead a i ʻole alahaka.

ʻO ka hiki ke hoʻokiʻekiʻe ʻia o nā cranes gantry mai kahi mau haneli paona a hiki i nā haneli haneli.Hāʻawi lākou i kahi ala kūpono a hoʻokele waiwai no ka hāpai ʻana a me ka hoʻoneʻe ʻana i nā lako, nā lako, a me nā mea hana o kēlā me kēia nui a i ʻole ke kaumaha.

https://www.jtlehoist.com/lifting-crane/

ʻO ka hiki ʻana o Gantry Crane

Hoʻolālā ʻia nā cranes Gantry no ka mālama ʻana i ka nui o nā ukana, mai kahi mau haneli paona a hiki i nā haneli haneli.ʻO nā ʻano cranes gantry i kapa ʻia ʻo ke duty māmā, hiki ke hiki i hoʻokahi a ʻumi mau tona a hele mai me kahi kāʻei hoʻokahi me nā mana paʻa a hiki ke hoʻololi ʻia.

He 30 a ʻoi aku ka nui o nā pahu gantry hana kaumaha a ʻoi aku ma mua o ʻelua haneli mau tona a ua kau ʻia nā kaʻa kaʻa ʻelua.

Hoʻokahi a ʻelua tona

Liʻiliʻi loa a hoʻohana ʻia i loko o nā hale kūʻai, nā hale hana, nā hale kaʻa, a me nā hale hana kahi e koi ʻia ai ka hoʻokiʻekiʻe māmā.Hoʻokahi kā lākou kāʻei a hiki ke lawe ʻia.

Elima tona

He crane māmā i hoʻohana ʻia ma nā pā ukana, nā pā ukana, nā awa, nā hale hana, a me nā hale kūʻai.Hiki iā lākou ke kāʻei hoʻokahi a pālua paha i nā hoʻolālā semi a lawe lima.

 

He ʻumi a he ʻumikūmālima tona

Hiki i nā noi hoʻokiʻekiʻe liʻiliʻi a me ka liʻiliʻi a hoʻohana ʻia i kahi e kākoʻo ʻole ai ke ʻano o kahi hale i kahi crane ma luna.

He iwakālua tona

Hiki iā ia ke hāpai i nā ukana nui a liʻiliʻi i loko a i waho paha a hele mai i nā hoʻolālā kāʻei hoʻokahi a pālua.ʻO ka hoʻolālā apo hoʻokahi ka mea maʻamau i L ke ʻano.

kanakolu tona

E hele mai i loko o nā manaʻo like ʻole a hiki ke hāpai i ke kaumaha.Loaʻa iā lākou ma kahi ākea o nā ʻano, ka nui, a me nā hoʻonohonoho.

Kanalima tona a oi aku

ʻO ka hoʻomaka ʻana o nā cranes hana kaumaha loa.Hele mai lākou i loko o nā manaʻo huikau pālua.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-19-2022