Pehea e kau ai i kahi hoist uila ma kou hale kaʻa

hoist uila 1https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

ʻO Anuila uilahe mea paahana maikaʻi e hoʻohana ai i nā ʻano hana like ʻole.Hoʻohana ʻia lākou no ka wehe ʻana i ka piko paʻa o ka Jeep, ka wehe ʻana i kahi mea hau hau mai kahi kaʻa kaʻa, hoʻokuʻu i ka ʻenekini i waho o ke kaʻa, a i ʻole ke kōkua ʻana i ka hoʻouka ʻana i kahi mea kaumaha ma luna o kahi moena o kahi kaʻa kaʻa.

Inā pono ʻoe e lawe i kekahi mea kaumaha, a laila ʻo ka hoist uila ke ala e hana ai a mālama i kou kua.ʻO ka hoʻokomo ʻana i ka hoist i kāu kaʻa he hana maʻalahi, akā ʻo kahi kahi e pono ai ʻoe e hōʻoia i ka lawa o ka bracing e lawe i ka ukana.Eia nā ʻanuʻu e hana ai no ka hoʻokomo ʻana i kahi hoist uila ma kāu hale kaʻa.

KaʻAnuʻu Hana 1: E hoʻoholo i kahi o ka Electric Hoist

ʻO ka mea nui i ka hoʻokomo ʻana i kāu hoist uila ʻo ia ka wahi maoli o ia mea.Pono ʻoe e hoʻomanaʻo ʻo ka haʻawe āu e kau ai ma luna o ka hoist e lilo nō hoʻi ia i mea hoʻouka ma luna o nā ʻauamo o ka ʻōnaehana hoist.

Hiki i ka hapa nui o nā pahu i hana ʻia ke mālama i nā ukana ʻoi aku a hiki i ka 400 paona.Eia naʻe, pono e puʻunaue like ʻia kēia ma nā wahi āu e hoʻopili ai i ka hoist.ʻO kahi maikaʻi e hoʻokomo ai i ka hoist uila aia ma waenakonu o ka ʻōnaehana kahi e hiki ai iā ʻoe ke hoʻolōʻihi i ʻelua a ʻekolu paha pahu.

https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

KaʻAnuʻu Hana 2: E hoʻouka Joists no ke kākoʻo

Ke hoʻoholo ʻoe i kahi no ka hoist uila, a laila hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kekahi 2x6 joists ma waena o nā pahu i hiki iā lākou ke hoʻohui i kahi kākoʻo ukana.Inā loaʻa iā ʻoe kahi kaupaku hāmama i kāu hale kaʻa, e maʻalahi loa kēia e hana.

E loaʻa iā ʻoe hoʻokahi ma kēlā me kēia ʻaoʻao o kahi pahu waena.Hoʻopaʻa me ʻekolu ʻīniha lāʻau wili.Maikaʻi ka hoʻohana ʻana i nā kaula hoʻoheheʻe joist inā loaʻa iā ʻoe.

https://www.jtlehoist.com/lifting-hoist-electric-hoist/

KaʻAnuʻu Hana 3: E hoʻouka i Cross Joist

Ke hoʻokomo ʻia nā ʻauamo ma waena o nā kaola huila, a laila hiki iā ʻoe ke ʻoki i ʻelua 2 × 6's i ʻelua kapuaʻi ka lōʻihi a kau ma ka ʻaoʻao o nā ʻōpala hope kahi āu i hoʻopili ai i nā ʻauamo.E hoʻohana i nā wili e hoʻopaʻa iā lākou.

KaʻAnuʻu Hana 4: Hoʻopili i ka Hoist i Joists

ʻO kekahi o nā kumu e hoʻohana ai i nā joists e hoʻohui i kahi kākoʻo no ke kaumaha keu.ʻO ke kumu ʻē aʻe ʻo ka hāʻawi ʻana i ka hoist uila i kahi kikoʻī e hoʻopili ai.E hoʻohana i ka pale kau e hele mai me ka hoist a kaha i nā puka no nā bolts.E hele ana ka bracket ma waho o nā huila, no laila e wili pololei ʻoe.

KaʻAnuʻu Hana 5: Screw in Bolts

Ma hope o kou kaha ʻana i nā puka no nā bolts, e wili iā lākou i loko a hoʻopaʻa iā lākou me nā bolts.

KaʻAnuʻu Hana 6: E hoʻouka uila uila

I kēia manawa ua paʻa ka bracket i nā joists, a laila hiki iā ʻoe ke hāpai i ka hoist i kahi kūlana a hoʻopaʻa ʻia me nā bolts i hoʻolako ʻia.E hoʻopili iā ia i loko o ka puka uila kokoke loa a e hōʻoia i ka hana pono.


Ka manawa hoʻouna: Mar-10-2022